O Nama

ALPHA Refinish d.o.o. - Kakanj

Alpha-refinish je kompanija iz Kaknja koja je osnovana 2020. godine i specijalizirana je za prodaju autoreparaturnih materijala. Ova mlada kompanija brzo je stekla reputaciju kao pouzdan i kvalitetan dobavljač materijala za autoreparaturu kao i materijala i mašina za poliranje u automobilskoj industriji.

Raznovrstan asortiman omogućava klijentima da pronađu sve što im je potrebno za popravak i restauraciju vozila na jednom mjestu.
Jedna od glavnih ponuda naše kompanije su autoreparaturni materijali vrhunskih brendova. Neki od poznatih brendova koje nude su Troton, Chamaleon, Profix, Kovax, Gerko, Bossauto, Concept i Abrex-system. Ovi brendovi su poznati po visokoj kvaliteti svojih proizvoda i širokom asortimanu koji zadovoljava različite potrebe profesionalnih autolakirera.

Kvaliteta proizvoda je prioritet za našu kompaniju. Svi materijali koje nudimo su pažljivo odabrani od strane stručnjaka i prošli su rigorozne testove kako bi se osiguralo da zadovoljavaju visoke standarde industrije. Ovi materijali su pouzdani i efikasni, što omogućava autolakirerima da postignu visokokvalitetne rezultate u svom radu.

Radno vrijeme
Ponedjelja - Petak
08:00 - 16:30

Subota
09:00 - 12:30

Adresa

Alpha Refinish © 2023 – Powered by:  Brands Pulse