Profix

Multichem je poljska kompanija koja pruža kompletne rješenja za popravak automobila, prodavana pod brendom PROFIX:

Sistem za miješanje automobilskih boja;
Prajmeri, kitovi, punila;
Ubrzivači, aktivatori;
Razrjeđivači, smole;
Lakovi;
i mnogi drugi dodaci.
Multichem, zahvaljujući svojem iskustvu i tehničkom znanju, nudi moderne i inovativne sisteme za popravak boje. Naši proizvodi se odlikuju odličnim kvalitetom. Zbog privlačne cijene, naši proizvodi su konkurentni i cijene se širom svijeta.

Trenutno imamo predstavnike u više od 50 zemalja, naši proizvodi se prodaju putem distributera, prodajnih predstavnika, ali i direktno u trgovinama. Širom svijeta, postoji više od 4,000 mjesta opremljenih našim sistemima za miješanje – i, što je važno, taj broj stalno raste.

Visok kvalitet naših proizvoda je glavni razlog zadovoljstva korisnika, kao i mišljenja i certifikati mnogih nezavisnih organizacija.

Godine 2004. Multichem je implementirao sistem upravljanja kvalitetom koji zadovoljava zahtjeve međunarodnog standarda ISO 9001, što je nastavljeno kasnije i redovno se potvrđuje godišnjim revizijama do danas.

Povratne informacije od naših partnera i konstantno optimizovana inventura pojedinačnih proizvoda omogućavaju nam brzu isporuku i direktno odgovaranje na promjene potreba i očekivanja kupaca.

Ostajemo u toku s trendovima na tržištu, pokazujući veliku posvećenost istraživanju i razvoju što omogućava da se Multichem nazove izuzetno inovativnom kompanijom.

Visok nivo istraživanja i razvoja proizvoda ispunjava najzahtjevnije ekološke zahtjeve. Kao jedna od prvih kompanija na evropskom tržištu; Multichem je razvio i još uvijek proizvodi sistem podudaranja boje na bazi vode. Neprestano unaprijeđeni Aqua 2G sistem je popularan među našim partnerima širom svijeta. U kombinaciji sa širokim spektrom boja, intuitivnim programom receptura i mogućnošću povezivanja spektrofotometra – ovaj sistem pruža udobnost čak i najzahtjevnijim korisnicima.

Oni koji koriste naše proizvode mogu računati na našu podršku i stalnu pomoć. To se odnosi kako na obuku za korištenje proizvoda, tako i na tehnike odabira boja.

Raznolika i redovna obuka koja se održava u Centru za obuku PROFIX ima za cilj postizanje najvišeg kvaliteta i produktivnosti na poslu te pomaže u optimizaciji operativnih troškova bilo kojeg autoservisa.

Svjesni smo da je vrijeme najvrednija stvar u poslovanju, zato šaljemo Mobilni Trening Centar direktno korisnicima, kako bi svako zainteresovan imao priliku testirati PROFIX proizvod u odabranom, preferiranom vremenu i mjestu. Trening se može održati u poznatom radnom okruženju. Ova opcija također omogućava brz odgovor u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Pazeći na kvalitetu izvedbe naših proizvoda, pružamo 10-godišnju garanciju na boje izrađene tehnologijom PROFIX. To je moguće zahvaljujući redovnim kontrolama, na svakom koraku proizvodnje, i korištenju odabranih sirovina.

Popularne objave

Posljednje dodano

  • All Post
  • Abrex Systems
  • Boss auto
  • Chamaleon
  • Gerko
  • Kovax
  • Profix
  • Vijesti
Radno vrijeme
Ponedjelja - Petak
08:00 - 16:30

Subota
09:00 - 12:30

Adresa

Alpha Refinish © 2023 – Powered by:  Brands Pulse